A la Carte:
6 Vinbjergsnegle med hvidløg og persille kr. 88,-
Citrus marineret laks med salat kr. 98,-
Carpaccio med parmesan og trøffelmayo kr. 98,-
Tatar af skåret okse med u. pa. æggeblomme kr. 148,-
Forret fra menuen kr. 98,-
Stegt rødfisk med skorzonnerod og spidskål kr. 348,-
Peberboeuf, flamberet ved bordet kr. 378,-
Bowl med falafler, bulgur og græskar kr. 298,-
Creme Brulee kr. 88,-
Pandekager med vanilje is kr. 88,-
Dessert fra menuen kr. 98,-
1 ost med sprødt og sødt kr. 118,-
Menu:
Jordskokkesuppe med syltede jordskokker og bacon
Bagt lange med fennikel og blanquette sauce
Kantareller på smørstegt brød
Confiteret andebryst med rødbeder 3 retter kr. 448,-
Ris a la mande med chokolade og kirsebær 5 retter kr. 598,-