Så nærmer tiden sig for genåbningen af restauranten.
Menuen er tæt på at være helt på plads men små tilpasninger kan forekomme inden vi slår døren op torsdag den 14. august kl. 17.00.
Her er et kig på det der kommer:
6 Vinbjergsnegle med hvidløg og persille kr. 78,-
Citrus marineret laks med salat kr. 98,-
Carpaccio med parmesan og trøffelmayo kr. 88,-
Tatar af skåret okse med u. pa. æggeblomme kr. 148,-
Forret fra menuen kr. 98,-
Stegt kulmule med skorzonnerod og spidskål kr. 328,-
Peberboeuf, flamberet ved bordet kr. 368,-
Det bedste fra anden med brombær kr. 348,-
Creme Brulee kr. 78,-
Pandekager med vanilje is kr. 88,-
Dessert fra menuen kr. 88,-
1 ost med sprødt og sødt kr. 98,-
Menu:
Cheviche af hvid fisk med chili og koriander
Bagt lange med fennikel og blanquette sauce
Kantareller på smørstegt brød
Rokkedal kylling med ratatouille 3 retter kr. 450,-
Rødgrød med fløde og ristede mandler 5 retter kr. 600,-