A la Carte:
6 Vinbjergsnegle med hvidløg og persille kr. 78,-
Citrus marineret laks med salat kr. 98,-
Carpaccio med parmesan og trøffelmayo kr. 88,-
Tatar af skåret okse med u. pa. æggeblomme kr. 148,-
Forret fra menuen kr. 98,-
Stegt kulmule med skorzonnerod og spidskål kr. 328,-
Peberboeuf, flamberet ved bordet kr. 368,-
Det bedste fra anden med brombær kr. 348,-
Tærte med sensommergrønt og miso kr. 278,-
Creme Brulee kr. 78,-
Pandekager med vanilje is kr. 88,-
Dessert fra menuen kr. 88,-
1 ost med sprødt og sødt kr. 98,-
Menu:
Cheviche af hvid fisk med chili og koriander
Bagt lange med fennikel og blanquette sauce
Kantareller på smørstegt brød
Rokkedal kylling med ratatouille 3 retter kr. 448,-
Rødgrød med fløde og ristede mandler 5 retter kr. 598,-