A la Carte:

6 Vinbjergsnegle med hvidløg og persille kr. 88,-

Citrus marineret laks med salat kr. 98,-

Carpaccio med parmesan og trøffelmayo kr. 98,-

Tatar af skåret okse med u. pa. æggeblomme kr. 148,-

Forret fra menuen kr. 98,-

Stegt rødfisk med skorzonnerod og spidskål kr. 348,-

Peberboeuf, flamberet ved bordet kr. 378,-

Bowl med falafler, bulgur og græskar kr. 298,-

Creme Brulee kr. 88,-

Pandekager med vanilje is kr. 88,-

Dessert fra menuen kr. 98,-

1 ost med sprødt og sødt kr. 118,-

Menu:

Jordskokkesuppe med syltede jordskokker og bacon

Bagt lange med fennikel og blanquette sauce

Kantareller på smørstegt brød

Confiteret andebryst med rødbeder 3 retter kr. 448,-

Ris a la mande med chokolade og kirsebær 5 retter kr. 598,-