A la Carte:

6 Vinbjergsnegle med hvidløg og persille kr. 78,-

Citrus marineret laks med salat kr. 98,-

Carpaccio med parmesan og trøffelmayo kr. 88,-

Tatar af skåret okse med u. pa. æggeblomme kr. 148,-

Forret fra menuen kr. 98,-

Stegt kulmule med skorzonnerod og spidskål kr. 328,-

Peberboeuf, flamberet ved bordet kr. 368,-

Det bedste fra anden med brombær kr. 348,-

Tærte med sensommergrønt og miso kr. 278,-

Creme Brulee kr. 78,-

Pandekager med vanilje is kr. 88,-

Dessert fra menuen kr. 88,-

1 ost med sprødt og sødt kr. 98,-

Menu:

Cheviche af hvid fisk med chili og koriander

Bagt lange med fennikel og blanquette sauce

Kantareller på smørstegt brød

Rokkedal kylling med ratatouille 3 retter kr. 448,-

Rødgrød med fløde og ristede mandler 5 retter kr. 598,-